Vi er Ficcaro

 

Pike Performance AS er stolt leverandør av Ficcaro produkter til det Norske & Svenske markedet. Vi er et Stavanger basert selskap med lang fartstid i bransjen. Ficcaro er absolutt det beste snack produktet på markedet til hund og katt pr. i dag, og vi er kjempeglad for å kunne distribuere dette til faghandel, veterinærer, nettbutikker og andre utsalgssteder i hele Norge.

Kontakt oss for mer informasjon om priser og leveringsbetingelser.

Mvh. Eyolf

 

FICCARO PARTNER DISTRIBUTOR NORWAY

 

Pike Performance AS 

THORBJØRN HORNKLOVES GATE 33

4010 STAVANGER, NORGE

WWW.FICCARO.NO 

 POST@FICCARO.NO

Forklaring på symboler

FICCARO ER GLUTEN FRI

Hunder og katter, som alle kjøttetere, er biologisk ikke i stand til fullt ut å fordøye hvete og bygg. Dette skyldes at de mangler enzymet amylase i spyttet, et enzym som bidrar til å bryte ned stivelse. Vi har derfor fjernet alt korn fra våre oppskrifter. Ficcaro er godbiter skapt for kjøttetere.

FICCARO BRUKER TAPIOKA STIVELSE

Ficcaro bruker tapioka stivelse. Dette er stivelse produsert fra maniok / kassava rot. Den mest åpenbare fordelen med tapioka stivelse er at den er gluten fri. Dette gjør Ficcaro produktene til et naturlig valg for kjæledyr som er sensitive for gluten.

FICCARO ER KORN FRI

Kornsorter som hvete og bygg har vært forbundet med allergi hos hunder, med symptomer som dårlig mage samt irritert og tørr hud. Selv om din hund eller katt ikke har allergier, har disse ingrediensene ingen næringsverdi, men benyttes fortsatt av en rekke produsenter. Vi har fjernet alle typer korn fra våre produkter.

FICCARO ER SORBITOL FRI

Sorbitol er et sukker alkohol som anvendes som søtningsmiddel i stedet for sukker i mange godbiter. Sorbitol er et kunstig tilsetningsstoff og i store mengder kan det forårsake problemer med fordøyelsen. Sorbitol er selvsagt fjernet fra alle Ficcaro produkter.

FICCARO ER SERTIFISERT BRC

BRC er forbrugerbeskyttelse, der anvendes af over 26.000 certificerede leverandører i mere end 130 lande med certificering udstedt via et globalt netværk. BRC Global Standards garanterer kvaliteten, sikkerheden og beskyttelsen af slutbrugeren.

FICCARO ER HACCP GARANTERT

HACCP kan beskrives som et forebyggende kvalitetsstyringssystem, som bidrar til å sikre at alle produkter som når ut til sluttforbruker er trygge. HACCP konseptet ble utviklet og anvendt som grunnlag for strategier i næringsmiddel industrien.

FICCARO ER GODKJENT AV DYRLEGER

Alle Ficcaro produkter er godkjent av dyrleger før de selges til Norge. Husk at mat for mennesker ikke alltid egner seg for kjæledyret ditt. Noen kan være direkte farlige. Ficcaro er utviklet spesielt for hund og katt.

FICCARO ER ISO22000 SERTIFISERT

ISO`s standard for sikkerhet knyttet til næringsmidler, bidrar til å sikre tryggheten av produktene. Da mange leverandører får sine produkter produsert i utlandet, og varer skal krysse internasjonale grenser, benyttes en international standard også hos Ficcaro.

FICCARO ER ISO9001 SERTIFISERT

SO 9000-standaren omhandler forskjellige aspekter av kvalitets styring og inneholder noen av ISO´s mest kjente standarder. Standaren gir råd og verktøy til virksomheter som ønsker å sikre gjennomgående kvalitet på deres produkter.

FICCARO HAR LAVT FETTINNHOLD

Høyt protein innhold og funksjonelle ingredienser motvirker mange alminnelige problemer hos hunder og katter. Det bidrar til å holde vekten stabil, bevarer muskelmasse, justerer blodsukkeret, reduserer faren for urinveisinfeksjon og stimulerer immunforsvaret.

FICCARO ER FRESK PAKKET

Vi garanterer at våre produkter er pakket så raskt som mulig etter produksjon. Dette gir ferske produkter, med god holdbarhet.

FICCARO ER GMO FRI

Allergi er en av farene ved genteknologi av mat. Risikoen oppstår dersom man setter allergisk forårsakende gener inn i et produkt, som man ikke forventer å få allergi fra. Det finnes ingen GMO-genteknologi i Ficcaro sine produkter.

FICCARO STØTTER OPP OM DYREVELFERD

Dyrevelferd handler om at dyr benyttet i matproduksjon, skal behandles med verdighet og leve under akseptable vilkår. Vår produsent har forpliktet seg til å følge opp at leverandører til våre produkter oppfyller kravene til god dyrevelferd.

FICCARO FØLGER FORBRUKERSTANDAREN

Alle våre råvarer oppfyller kravene i forbrukerstandarden. Leverandørene er registrert hos lokal tollmyndighet, og leverandørene har streng  kontroll av sikkerhet og kvalitet på råvarene. De følger opp behandlingen av dyrene, herunder avl, foring, slakting, forarbeiding, og bruk av fôr og veterinærmedisin. Produktet oppfyller EU, US, FDA og USDA standard.

FICCARO BRUKER PLASTIKK EMBALLASJE

Mange mener løsningen på å unngå plast i naturen er å forby plast produkter i sin helhet. Problemet er dog egentlig ikke selve plasten, men måten den blir avskaffet på i etterkant av forbrukeren. Vi vet at hunde- og katte eiere er ansvarlige forbrukere!