Laks

Positive egenskaper

Godt for hjertet, utmerket proteinkilde, inneholder mye selen,

og er rik på vitamin B og D

Beste Protein

FICCARO PROTEIN KILDER

Hunder og katter er begge kjøttetere. Dette er selvsagt tatt høyde for under utvikling og produksjon av Ficcaro snacks. Sortimentet kommer i små og store størrelser, alle varianter er pakket direkte etter produksjon, og vi har valgt de beste proteinkilder. Kanin, Lam, Kylling, Kalkun, And, Sei, Torsk og Okse.

Sei

 En fremragende protein kilde

Både Torsk og Sei har mange positive egenskaper. De kan bidra til en synnere hud og pels, de kan redusere faren for diabetes, de kan være med på å redusere kolestrolnivået, redusere innflamasjon, og stimulere til sirkulasjon.

Lam

Utmerket proteinkilde

Lam er en utmerket kilde til proteiner av høy kvalitet. Det er også en god kilde til mange vitaminer og mineraler inkludert jern, sink og vitamin B12.

And

Styrker immunsystemet

Innholdet av sink kan bidra til å styrke immunsystemet. Et sterkt immunsystem er bedre rustet til å motstå sykdommer.

Kylling

Lavt fettinnhold

Hvis du leter etter et magert kjøtt, er kylling helt utmerket. Proteinet i kylling birdar til å bygge muskler og hjelper til å holde en sunn kroppsvekt.

Kalkun

Lavt fettinnhold

Kalkun er en rik proteinkilde, med lavt fettinnhold. Hvitt kjøtt har laverer fettinnhold enn mørkt kjøtt.Kalkun er også en god kilde til jern, sink, kalium og fosfor.

Okse

Muskelmasse er viktig

Oksekjøtt inneholder rikelig med aminosyrer som er nødvendig for å bygge muskler. Muskelmasse er vikitg da det blir enklere å gjennomføre fysiske aktiviteter.

Kanin

Kaninkjøtt har lavt kalori innhold

Kaninkjøtt inneholder mindre kalorier enn annet kjøtt, og det er nesten kolestrol fritt. Natriuminnholdet er også vesentlig lavere enn fra andre kilder. Kanin er rik på kalk og fosfor.

Tunfisk

Tun er rik på omega 3 fettsyrer

Tunfisk er funnet over hele verden, men det meste i de varmere delene. Tunfisk finnes i store mengder i Middelhavet og i Atlanterhavet. De kommer også av og til, og besøker norske farvann, hvor de imidlertid tidligere var mye mer vanlige.
Voksen tunfisk spiser shoal fisk som. makrell, garfish og sild.
Tunfisk er rik på omega 3 fettsyrer

Torsk

Torsk indeholder sunne fiskeoljer

Torsken er sunn fordi de inneholder sunne fiskeoljer som omega 3 fettsyrer og vitaminer som vitamin D, jod og selen. Ved å spise den anbefalte mengden fisk reduseres risikoen for blant annet kardiovaskulære sykdommer. Mangel på vitamin D kan forårsake bein tap, noe som øker risikoen for beinfrakturer hos eldre hunder. Jodmangel kan forårsake forstørret skjoldbruskkjertel og dermed risikoen for metabolske forstyrrelser.